Uusi Bond-elokuva sai ensi-iltansa Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salainen agentti 007 seikkailee pian taas valkokankaalla uudessa elokuvassa, kun Quantum Of Solace saa ensi-iltansa maailmalla. Eilen illalla elokuva sai kuitenkin jo maailman ensi-iltansa kutsuvierasnäytöksessä Lontoossa.

Elokuvan päätähti Daniel Craig oli tietenkin pukeutunut tilaisuudessa bondmaisesti mustaan smokkiin. Aivan täydellinen hänen Bond-asunsa ei kuitenkaan ollut, sillä Craigin oikea käsi oli kantositeessä hänen taannoisen loukkaantumisensa takia.

Leicester Squarella järjestetyssä tilaisuudessa tuhansia faneja tervehtinyt Daniel Craig kertoi elokuvassa olevan aikaisempia 007-agenttileffoja enemmän huumoria. Jo aiemmin on kerrottu, että Bond-hahmo on nyt luopunut legendoiksi nousseista sanailuistaan, kuten ”Olen Bond, James Bond” sekä virallisesta Bond-juomasta Martinista.

Päätähti ei myöskään saapunut ensi-iltaan nyt hopeisella Aston Martinilla, vaan hopeisella Mercedes Benzillä. Hänen seuralaisenaan oli purppuraan iltapukuun sonnustautunut pitkäaikainen naisystävä Satsuki Mitchell.