David ja Victoria Beckham jättävät Yhdysvallat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuva David ja Victoria Beckham muutti lapsineen taannoin Yhdysvaltoihin suuren mediakohun saattelemana. Nyt Amerikan reissu on päättymässä ainakin hetkeksi, kun perhe palaa Eurooppaan.

Perhe muutti Yhdysvaltoihin, kun David Beckham sai pelipaikan LA Galaxy -joukkueessa. Torstaina italialainen AC Milan vahvisti, että David pelaa heidän riveissään tammikuusta alkaen. Samalla Becks vahvistaa mahdollisuuksiaan olla mukana Englannin maajoukkueessa.

Perheen lopullisesta paluusta vanhalle mantereelle ei ole kuitenkaan kyse, sillä Davidilla on vielä jäljellä sopimusta amerikkalaisjoukkueen kanssa. Italian kiinnitys tulee varmasti hyvänä uutisena myös Victorialle, jonka julkinen ura ei ole saanut Yhdysvalloissa toivotulla tavalla tuulta alleen. Esimerkiksi entinen bänditoveri Melanie ”Mel B” Brown on noussut nopeasti julkkisten a-sarjaan monien televisiotöidensä myötä.