BB-Tuuli vahvisti yöllisen seksin!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa oli eilen illalla menossa Oktoberfest-juhlat, joiden tiimoilta asukkaat saivat käytettäväkseen teeman mukaisesti myös olutta. Alkoholin vaikutus sai asukkaiden kielenkannat liikkeelle, ja pian keskustelu kääntyi seksiin talossa.

Erityisen kiinnostuksen kohteena olivat Tuulin ja Teron väliset yölliset tapahtumat ja taannoiset ”koppuralakanat”. BB-Jari-Matti päätti ottaa monia askarruttaneesta asiasta viimein selvää.

– Mä haluan kuulla koppuralakanoiden tarinan! Käsitöitä on tehty ainakin, Jari-Matti ilmoitti ja muut asukkaat komppasivat häntä.

– Ei se siihen jäänyt kyllä ollenkaan. Tero kertoo nyt koko jutun, Tuuli vahvisti pariskunnan harrastaneen peiton alla muutakin kuin käsipeliä.

Tero ei saanut kuitenkaan sanaa suustaan, jolloin Jari-Matti pyysi kaikkia seksiä talossa harrastaneita nostamaan kätensä. Johan nosti oman kätensä ja yritti saada myös Teron kättä ylös. Tero ei kuitenkaan suostunut moiseen, vaan totesi odottavansa puheenvuoroa.

– Mä voin sanoa Teron puolesta, että niin on, Tuuli vahvisti uudelleen pariskunnan harrastaneen seksiä.

Viimein myös Tero sai puheenvuoron.

– Tässä on se miksi Tuuli näin teki. Alunperin aiheena oli että… Mie en osaa tehdä aloitteita, Tero sai vaivoin sanotuksi kun muut jo totesivat, ettei asia etene lainkaan.

– Sä pakenet nyt siitä äskeisestä, Tuuli moitti Teroa ja keskustelu päättyi Tuulin poistumiseen paikalta. Tero jäi siemailemaan olutta ajatuksissaan.

Muutama tunti tämän keskustelun jälkeen, eli perjantain ja lauantain välisenä yönä, Tuuli ja Tero harrastivat uudelleen seksiä. Tällä kertaa kenellekään ei jäänyt epäselväksi mitä peiton alla tapahtui. Ilmeisesti illan keskustelu vapautti tunnelmaa siinä määrin, että myös Tero uskalsi tehdä aloitteen.