BB-tytöt passitettiin salaperäisesti nukkumaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Isoveli kutsui talon miehet iltapäivällä päiväkirjahuoneeseen. Sielä tullessaan heillä oli iloisia uutisia talon naisille. Isoveli oli nimittäin päättänyt, ettei päiväunikielto koske osaa naisista.

Nukkumaan passitettiin BB-Tuuli, BB-Anna ja BB-Cheryll. Anniina on ollut viime päivinä sivussa monista talon tehtävistä ja tälläkin kertaa Isovelin määräys ei koskenut häntä. Muut naiset menivät nukkumaan, mutta samalla taloon tuli odottava tunnelma.

Edellisen kerran Isoveli antoi vastaavia määräyksiä muutama päivä sitten Johanille, joka sai ensin nukkua ja syödä rauhassa. Pian kuitenkin selvisi, että mies sai maksaa unet ja ruokailut takaisin korkojen kera, kun hän joutui raatamaan BB-talon pihamaalla sateessa läpi yön.

Nyt talossa odotetaan mielenkiinnolla Isovelin seuraavia määräyksiä.