Frendit-elokuva osoittautui perättömäksi huhuksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin sitcom-sarjoihin lukeutunut Frendit-televisiosarja ei tule päätymään valkokankaalle vahvoista huhuista huolimatta. Sarjan päätähtiin lukeutuva David Schwimmer on nyt vahvistanut asian.

Schwimmer kumosi huhut suosikkisarjan elokuvaversiosta ja totesi koko jutun olleen vain lehdistön keksimä huhu. Vuonna 2004 lopetettua sarjaa tehtiin yhteensä kymmenen tuotantokauden ajan. Siitä saakka lehdissä on kerrottu, että sarjan tähdet olisivat mahdollisesti palaamassa vielä kerran yhteen tehdäkseen sarjasta elokuvan.

Tähän mennessä muiden muassa Simpsonit ja Sinkkuelämää -sarjat ovat päätyneet myös valkokankaalle, mutta Frendit-sarjaa ei nähdä elokuvateattereissa. David Schwimmer kertoi Parade-lehden haastattelussa, ettei elokuva ole koskaan ollut edes suunnitelmissa.

– Haluaisin viitata huhuihin ja todeta, ettei meillä ole ainakaan tietääkseni koskaan ollut edes sellaisia suunnitelmia. Sellaiset huhut ovat olleet lehdistön tekaisemia, David Schwimmer kertoi.

– Televisiosarja ei ole enää osa elämääni muuten kuin silloin, kun siitä kysytään haastatteluissa. Se on kuin sukulainen tulisi käymään, sillä sarjan loppumisesta on yli neljä vuotta emmekä ole sen jälkeen tavanneet.