Erikoista hiusmuotia BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa valmistauduttiin tänään huolella illan suoraan lähetykseen ja häätöön. Viikon aikana asukkaat olivat hankkineet syvän suihkurusketuksen, jonka lisäksi osa laittoi myös hiuksensa hieman totutusta poiketen.

BB-Tero uskaltautui laittamaan eräänlaisen mopin päähänsä, kun miehen kuontalo oli sivuilta pitkää tummaa ja sotkuista ja päältä vaaleaa sotkuista hiusta. Teron peruukkivalinta oli näyttävä, mutta niin oli Johaninkin hiusmuoti.

BB-Johan ajeli Afrikassa hiuksensa Munyan tyyliin osin kaljuksi, mutta jätti parin millin sänkiraidan pään päälle. Nyt tuo sänki ajettiin myös keskeltä kaljuksi ja kaiken lisäksi kokonaisuuden vasemmalle puolelle lisättiin vielä kolmivärinen hiuslisäke, jonka etuosa värjättiin kirkkaan punaiseksi.

Myös BB-Anniina osallistui touhuun, mutta hänen hiuksensa jäivät vielä suhteellisen normaaleiksi. Hetken kuluttua selviää, kuka talosta joutuu poistumaan illan suoran lähetyksen lopuksi.