Häädetty Jari-Matti: Menin vähän väärään taloon!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin taas tänään asukas, kun häätöäänestyksessä olivat Jari-Matti, Cheryll ja Anna sekä suoraan ilman nimeämisiä häätöäänestykseen lisätty Johan. Lopulta talosta häädettiin BB-Jari-Matti.

– Siis te ette ole lähettämässä mua takaisin? Jari-Matti tiedusteli ensitöikseen Vappu Pimiältä päästyään studioon.

Mies oli kuitenkin tyytyväinen varsin pitkään rupeamaansa talossa.

– Mä lähdin kahdeksi viikoksi tänne ja mä olin seitsemän viikkoa. Toi oli ahdistava paikka. Mähän sanoin, että mä menin vähän väärään taloon. Siitä talosta tuli vähän vääränlainen. Mä oon vähän huono noissa piiripeleissä. Olen aina ollut vähän laiska.

Tuuli nähtiin jokin aika sitten Jari-Matin ja Teron kanssa samassa sängyssä läheisissä tunnelmissa molempien miesten kanssa. Jari-Matti ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan tiennyt Tuulin touhuista Teron kanssa.

– En mä tiennyt, että se mitään pinballia (flipperiä) oli. Mä luulin, että Tero nukkui.

Miehen lähtö ei aiheuttanut talossa juurikaan kyyneleitä ja esimerkiksi Anniina tyytyi vain kikattelemaan hiemen poistuttua talosta. Omaan häätöönsä uskonut Cheryll ja Anna ottivat lähdön raskaimmin.

– Kyllä mua niinku itkettää ja naurattaa vuorotellen. Mä olin ihan varma että se oon minä, Cheryll totesi.

Big Brother -talossa kulunut viikko oli pääosin tylsä sekä katsojien että myös asukkaiden itsensä mielestä. Viikon kohokohdat olivat Cheryllin vaarallinen kolarointi viikkotehtävässä Segway-ajolaitteella sekä Tuulin ja Teron toistuvat yölliset touhut peiton alla. Loppuviikosta asukkaat saivat vielä Oktoberfestit, joiden anti jäi kuitenkin varsin laimeaksi. Tero ja Tuuli kävivät viikon aikana myös päiväkirjahuoneessa pyytämässä Isoveliä kumoamaan päiväunikiellon, jotta asukkaat saisivat hieman energiaa.