Suosikkisarja Kukkulan Kuningas lopetetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikausia televisioruuduissa ympäri maailmaa pyrinyt suosikkisarja Kukkulan Kuningas on joutunut Fox-kanavam viikatteen eteen. Muiden muassa Simpsoneita tuottava yhtiö on nimittäin päättänyt lopettaa sarjan tuotannon.

Kolmetoista vuotta pyörineen animaation viimeiset jaksot nähdään Fox-yhtiön mukaan Yhdysvalloissa vuonna 2010. Kanava tilasi äskettäin viimeiset 13 jaksoa sarjasta, mutta lisätilauksia ei ole enää luvassa. Sarjan lopettamiseen on syynä se, että sen katsojaluvut ovat romahtaneet parin viime vuoden aikana.

Mike Judgen luomassa ja tuottamassa sarjassa seurataan Hank Hillin ja hänen perheensä edesottamuksia periamerikkalaisessa yhteiskunnassa. Animaatiohahmojen äänenä on toiminut muiden muassa näyttelijä Brittany Murphy. Mike Judge toimii puolestaan itse Hank Hillin äänenä.