Jessica Bielin rinnat eivät olleet pysyä iltapuvussa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Timberlaken kanssa seurusteleva ja lähipiirin mukaan myös häitä jo suunnitteleva näyttelijä Jessica Biel nähtiin äskettäin Rooman elokuvajuhlilla juhlimassa uuden Easy Virtue -elokuvansa ensi-iltaa.

Jessica oli pukeutunut upeaan shampanjanväriseen kimaltelevaan iltapukuun ja sädehti upeampana kuin pitkään aikaan. Nyt on julkaistu kuvia, jotka on otettu muutamaa tuntia myöhemmin, kun Hollywood-tähti suuntasi jatkojuhlista kotimatkalle. Kuvien perusteella Jessicalla oli hieman tekemistä rintojensa pitämiseksi iltapuvun sisällä. Katso kuvat tästä!

Reilu kuukausi sitten Jessica Biel oli edellisen kerran Roomassa poikaystävänsä, poptähti Justin Timberlaken kanssa. Pariskunta nähtiin tuolloin ikuisessa kaupungissa muiden muassa suutelemassa pikkukujalla yhteisen illallisen jälkeen.