Sisustaja: Big Brother -talosta piti tehdä ahdistava

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevan Big Brother -tuotantokauden yleinen tunnelma on ollut selvästi aikaisempia vuosia masentuneempi, mikä johtuu varmasti monistakin seikoista. Yksi syistä on ainakin nyt selvinnyt.

Kuluvaa tuotantokautta varten BB-talo rakennettiin lähes kokonaan uusiksi ja samalla talo myös sisustettiin uudelleen. Nyt sisustuksen suunnitellut Tiina Anttila on paljastanut Aamulehdelle, että tuotantoyhtiö pyysi häntä suunnittelemaan talosta ahdistavan, oudon ja ärsyttävän.

Uutena tänä vuonna tuli mukaan yläkerta ja siellä sijaitseva sviitti. Anttilan mukaan hän olisi itse halunnut saada sviitistä suuremman. Yläkerran lähtökohtana oli luoda taloon tummanpuhuva ja intiimi soppi, sisustaja kertoi lehdelle.