Avovaimo: BB-Alex tykkää olla ilman vaatteita!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon tänään muuttanut BB-Alex elää nykyisin parisuhteessa, vaikka huhtikuussa tehdyssä Seiskan videohaastattelussa hän muuta väittääkin.

Hänen avovaimonsa Anu paljasti nimittäin Subin haastattelussa, että pari on seurustellut reilun vuoden ajan ja että he ovat asuneet lähes koko sen ajan avoliitossa. Pariskunta on töissä samassa kaupassa ja heillä on yhteinen koira. Avovaimo kertoi järkyttyneensä kuultuaan miehensä menosta BB-taloon.

– Olin aika järkyttynyt, mutta sanoin, että onnea vaan sinne, hän kertoi Big Brother Extra -ohjelmassa.

Avovaimoa eivät Big Brother -talon naiset pelota, vaikka hän myönsikin, että jotain voi tapahtua.

– Ei pelota yhtään, kun Alex on tosi luotettava. Onhan siellä kauniita naisia, eikä sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu. Luotan kyllä Alexiin. Hän on tosi tempperamenttinen, mutta tarvitsee kuitenkin aika paljon huomiota ja huolenpitoa, kun se unohtelee paljon asioita.

Tyttöystävä kertoi, ettei Alex ole kova flirttailemaan, mutta että hänelle flirttaillaan kuitenkin usein. Joskus Alexille tulee jopa enemmän flirttiä miehiltä kuin naisilta. Avovaimon mukaan mies on siitä huolimatta ”täysin hetero”. Yksi paljastuskin tuli, sillä mies pitää erityisesti nakuilusta.

– Alex tykkää olla ilman vaatteita, tyttöystävä paljasti.