Pharrell Williamsin N.E.R.D esiintyy Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaaneja musiikkityylejä menestyksekkäästi materiaalissaan yhdistellut tuottajakolmikko N.E.R.D saapuu konsertoimaan Suomeen. Pharrell Williamsin luotsaama funk-rock-yhtye nousee Helsingin Kulttuuritalon lavalle 17. joulukuuta.

Omintakeisella tyylillään alan piirissä suorastaan kulttimaineeseen nousseen kolmikon Pharrell ja Chad Hugo ovat työstäneet materiaalia myös The Neptunes -duona. Heidän tuotantoaan ovat levyttäneet muiden muassa Madonna, Britney Spears, P. Diddy, Justin Timberlake ja Jay-Z.

Vuonna 2001 perustetun yhtyeen nimi on lyhenne sanoista No-one Ever Really Dies. Yhtye on julkaissut urallaan kolme albumia, joista viimeisin on viime kesänä julkaistu Seeing Sounds. Viime keväänä N.E.R.D kiersi yhdessä Rihannan ja Lupe Fiascon kanssa Kanye Westin Glow In The Dark -maailmankiertueella.