Supermalli Gisele Bundchen ilman meikkiä, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon rankattu supermalli Gisele Bundchen nähdään parhaillaan poseeraamassa yläosattomissa American Photo -lehden juhlanumeron kuvissa.

Nyt monien palvomasta kaunottaresta on julkaistu kuva myös meikittömänä. Kuten arvata saattaa, luonnollisella Giselellä ja meikkitaiteilijoiden luomuksilla on muhkea ero. Katso kuva tästä!

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin yli 20 miljoonaa dollaria.

Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona. Gisele on myös näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.