50 Cent etsii wannabe-moguleja realitykilpailussa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva 50 Cent, eli Curtis Jackson, on jo aiemmin laajentanut toimenkuvaansa näyttelemiseen. Nyt supertähdellä on työn alla myös oma realitykilpailu.

Ohjelman nimi on ylpeästi 50 Cent: The Money and the Power, ja siinä neljätoista ”wannabe-mogulia” kilpailee 100.000 dollarin sijoituksesta hiphop-artistilta. Fifty toimii myös kilpailijoiden henkilökohtaisena opastajana bisnesmaailman syövereissä. Katso videoklippi ohjelmasta tästä!

Kisassa vaaditaan osanottajilta nokkeluuden ja bisnesälyn lisäksi myös fyysisiä suorituksia. Sarjan ensimmäisen jakson tehtävänä oli suunnistaa paikasta toiseen 50 Centin kotihoodeilla New Yorkin Brooklynissä. Ohjelmaa esittävän MTV-kanavan ohjelmassa vierailevat myös LL Cool J ja Lloyd Banks.