Avril Lavigne tyrmistytti toisen bändin keikalla, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa ja keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Poptähti on nyt nähty lavalla vierailemassa Steel Panther -yhtyeen keikalla.

Pienessä maistissa ja selvästi juhlatuulella ollut neitokainen nousi lavalle ja esitti yhtyeen kanssa lyhyen otteen Joan Jettin rock-klassikosta I Love Rock’n’Roll. Ehkä alkoholilla oli osuutta asiaan tai kappaleen sävellaji ei vain ollut omiaan Lavignelle, sillä neitokaisen esitys kuulosti surkealta.

Avioliitostaan huolimatta Avril intoutui esiintymään lavalla pelkkää laulamista räväkämmin, sillä hän ei pystynyt pitämään sormiaan erossa yhtyeen laulajasta. Miestä halaillut ja kourinut poppari sai tyrmistyneeltä yleisöltä kuitenkin lopulta raikuvat aplodit. Katso video tilanteesta tästä!