BB-Alex haluaa haastaa Johanin

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -taloon muuttanut BB-Alex, eli hallitseva Mister Jyväskylä Alex Hytönen, kertoi ohjelman verkkosivustolla aikovansa asettua asukkaiden johtajaksi.

Vielä ensimmäisenä iltana Johan piti kuitenkin talon henkisen johtajuuden, vaikka tytöt kiusoittelivatkin häntä sillä, että mies pelkää asemansa menettämistä. Alex puolestaan kiitteli asukkaita siitä kuinka hyvin hänet oli otettu vastaan talossa.

– Otitte tosi hyvin vastaan. Mulle kerrotaan juttuja ja pääsen mukaan keskusteluihin. Voisin myös olla tossa nurkassa kyyhöttämässä, mies kiitteli.

Vahvuudekseen Alex laskee keskustelu- ja väittelytaitonsa sekä ulkonäkönsä. Hän kokee haasteikseen erityisesti ihmisten ennakkoluuloiset asenteet. Lähipäivät näyttävät kuinka Alex ja Jarmo sopeutuvat taloon ja kuka kykenee haastamaan Johanin.