BB-Johan: Paljaat rinnat tuovat leffalle lisäpisteitä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa uusien asukkaiden ensimmäinen aamupäivä sujui varsin rauhallisissa merkeissä. Asukkaat viettivät aikaansa pääosin talon sohvalla keskustellen. Aiheena olivat Jarmon lävistystappien  ja naisten farkkujen lisäksi myös elokuvat.

BB-Cheryll kertoi ihailevansa erityisesti elokuvia, joissa nähdään Brad Pitt, Johnny Depp tai Samuel L. Jackson. Hänen mielestään Jacksonin tähdittämät elokuvat eivät voi olla huonoja. Pittin elokuvat pitää nekin katsoa jo ihan komistuksen itsensä takia. Johanilla oli oma mielenkiintoinen tapansa rankata elokuvia.

– Leffa saa aina automaattisen kasin, jos siinä näkyy tissit, BB-Johan totesi.

Mies oli hieman eri mieltä Cheryllin kanssa Johnny Deppin elokuvista, sillä Johanin mukaan Pirates Of The Caribbean -elokuvat olivat supertähdelle harha-askel. Keskusteluun liittynyt BB-Anniina ilmoitti pitäneensä myös niistä.