Hollywood-kaunottaret nakuilevat joukolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin eturivin kaunottaret ovat olleet innolla mukana valokuvaaja Timothy Whiten tuoreessa valokuvakirjassa nimeltä Hollywood Pinup. Viime viikolla ilmestyneeseen kirjaan on saatu mukaan uskomaton tähtikatras supermalleja ja näyttelijöitä.

Kuvissa nähdään alastomana, yläosattomissa tai muuten sensuelleissa kuvissa tähtiä kuten Elisha Cuthbert, Angie Harmon, Gina Gershon, Jamie Lynn Sigler ja Kate Hudson. He kaikki poseeraavat kuvissa kuitenkin tyylikkäästi vilauttamatta liikaa intiimejä ruumiinosiaan.

Hieman vähemmän paljastavissa, mutta silti seksikkäissä, kuvissa poseeraavat myös muiden muassa supertähdet Tea Leoni, Molly Sims, Cindy Crawford, Salma Hayek, Denise Richards, Felicity Huffman, Susan Sarandon ja Vanessa Williams sekä lukuisat muut tähdet. Katso osa upeista kuvista tästä!