Amy Winehousen mies pääsi vankilasta – suoraan vieroitukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päihteiden kanssa päätyökseen nykyisin vehtaava brittipoppari Amy Winehouse on saanut toteutettua yhden unelmistaan, kun hänen aviomiehensä Blake Fielder-Civil on päässyt viimein vankilasta.

26-vuotias Blake päästettiin vapaalle jalalle Suffolkissa sijaitsevasta vankilasta varhain keskiviikkona lähes vuoden vankeuden jälkeen. Kalpealla narkomaanilla oli käsissään runsaasti verinaarmuja. Hän on taistellut jo pitkään huumeongelman kanssa.

Todistajan uhkailusta tuomittu Fielder-Civil piti vapauttaa vasta ensi kuussa, mutta tuomiota lyhennettiin viime hetkellä miehen luvattua ilmoittautua suoraan vieroitushoitoon. Amy ei ollut jostain syystä aviomiestään vastassa. Siitä syystä brittilehdet uskovat pariskunnan olevan riidoissa keskenään, The Mirror uutisoi.

Amy Winehouse pääsi itse maanantaina sairaalasta oltuaan siellä hoidossa vakavan keuhkosairautensa takia.