Anita Hirvonen: BB-Anniina on vatipää!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother Extra -ohjelmassa vieraillut Anita Hirvonen latasi suorassa lähetyksessä tiukkaa tekstiä BB-talon asukkaista ja eritoten omaksi suosikikseen nimeämästään Anniinasta.

– Mä oon puhunut samaa englantia Vatipään kanssa, laulaja totesi ja Janne Kataja tivasi häneltä ketä asukasta hän nimityksellään tarkoitti.

– Se on Ansku. Mä tykkään Anniinasta hirveästi. En mäkään ton ikäisenä kaikkia sivistyssanoja osannut ja kyllä ne siitä sitten luontui. Ihanaa, kun se on niin vilpittömästi tyhmä. Siis niin kuin että syntymästään tyhmä, niin se on hienoa. Tunneälyä ei voi oppia, mutta noita sivistyssanoja ilman se pärjää ihan sillä kun se on niin mielettömän kiltti ja ihana, Anita Hirvonen kommentoi.

Anita Hirvonen kommentoi myös asukkaiden englanninkielen taitoa. Heidän kielitaitonsa tuli esiin, kun talossa käväisi asukasvaihdossa afrikkalainen Munya. Jotkut asukkaista vetäytyivät hänen seurastaan huonoon kielitaitoonsa vedoten. Anniina sai kuitenkin ainakin Hirvoselta pisteet kotiin.

– Mun mielestä vatipää oli fiksu siinä mielessä ja yritti. Kun Tuuli oli hiljaa ja töpötti siellä nurkassa tukka silmillä, niin Vatipää veteli täysillä siellä kaikki sanat mitä osas englanniksi ja mun mielestä se oli ihanaa, Hirvonen latasi ja juontaja Janne Kataja oli tikahtua nauruunsa.