BB-Anniina purskahti itkuun Cheryllin takia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat saivat eilen tehtäväkseen suunnitella löytämäänsä miniläppäriin näyttävä koristelu. Isoveli ei kuitenkaan ollut tyytyväinen lopputulokseen ja vaati tänään asukkaita tekemään parempaa jälkeä.

Tehtävää johtanut Tero pyysi asukkaita miettimään päässään uutta koristelua. Alexin mukaan pelkkä tarrojen liimaaminen läppärin kanteen ei riittänyt tekemään koneesta asukkaiden näköistä.

Lopulta asukkaat esittelivät kukin omia ideoitaan läppärin koristeiksi. Ensin äänessä oli BB-Cheryll, jonka jälkeen omia näkemyksiään esitteli BB-Anniina. Cheryll ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin pitänyt Anniinan ideoista, sillä hän kivahti neitokaiselle kovaan ääneen ja totesi, että Anniina haluaa hänen mielestään päättää yksin kaiken.

Tämän jälkeen Anniina poistui paikalta keittiöön ja sen jälkeen päiväkirjahuoneeseen. Sieltä hän palasi silmät vetisinä, eli Anniina oli purskahtanut itkuun. Anniina purskahti uudelleen itkuun vielä talon puolella, eikä itkusta ollut tulla loppua. Syyllinen oli Cheryll ja hänen kipakat kommenttinsa. Lopulta Cheryll tuli pyytämään Anniinalta anteeksi.

Päiväkirjahuoneen tapahtumat nähdään mahdollisesti tämän illan Big Brother -lähetyksessä.