BB-Niko IRC-Galleriassa: Julkisuus on ahdistavaa!

Big Brother · Stara.fi

Tämän vuoden Big Brother -kilpailun yhdeksi ennakkosuosikeista ennen yllättävää raivokohtaustaan nimetty BB-Niko on viettänyt jo tosin talon ulkopuolella siviilissä.

Kaikki ei ole kuitenkaan mennyt aivan odotusten mukaisesti. Energinen nuori mies on nimittäin saanut kokea julkisuuden varjopuolet liikkuessaan kaupungilla ja ravintoloissa.

– Helppoa tämä ei missään nimessä ole. Joudun taukoamatta miettimään mihin uskallan liikkua, kenen kanssa liikkua ym. Juuri se asia jota eniten vihaan, BB-Niko kirjoittaa IRC-Gallerian blogissaan.

– Ahdistuneisuus on noussut myöskin suureen asemaan viime päivinä. Tällä hetkellä takana on jo liian monta yökerhosta poistumista kesken illan, liian monta kaupasta poistumista kesken ostoksien, liian monia paikkoja joita olen joutunut jättämään väliin ahdistuksen takia.

Mies kirjoittaa myös tietävänsä, ettei BB-julkisuus kestä loputtomasti. Rivien välistä voidaan huomata, että Niko jopa toivoo julkisuuden rauhoittuvan mahdollisimman pian, jotta hän voisi rauhassa ”rakentaa parempaa huomista”.