Jymy-yllätys: BB-taloon muuttaa tänään uusi vaalea nainen!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talo sai tiistaina kaksi uutta miesasukasta, kun BB-Alex ja BB-Jarmo astelivat taloon. Heidän tulonsa yllätti asukkaat suuresti, mutta yllätykset jatkuvat vielä tänään. Talo saa nimittäin tänä iltana vielä yhden uuden asukkaan.

Ohjelman verkkosivuston mukaan Big Brother -kisan sukupuolijakauma muuttuu illalla taas hieman, kun vaaalea nainen siirtyy BB-taloon illan suoran lähetyksen aikana. Muuta tietoa uudesta asukkaasta ei tässä vaiheessa vielä kerrottu.

Tämän viikon häätöäänestyksessä ovat Anna, Cheryll ja Tuuli, joten sunnuntain jälkeen nykyinen sukupuolijakauma on taas palautettu. Johan on viime päivinä kuittaillut useaan otteeseen, että ”heille jaettiin huonot kortit”, kun BB-Anna ja BB-Kassu tulivat taloon. Illalla nähdään mikä on Johanin reaktio uuteen naisasukkaaseen.