Onko Tuuli vain Teron pelinappula?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jälleen eilen häätöäänestykseen nimetty BB-Tuuli ihmetteli ääneen hänen ja Teron suhdetta. Tuuli paljasti asian käydessään Cheryllin kanssa iltakävelyllä talon pihalla.

Tuulin mukaan hän on alkanut epäillä olevansa vain osa Teron peliä talossa, koska mies oli sanonut hänelle yllättäviä asioita. Paljastukset saivat Tuulin epäluuloiseksi.

– Mä oon viime viikkoina alkanut ajattelemaan, että mä oon osa Teron pelistrategiaa, Tuuli totesi Subin netin mukaan.

Neitokainen valitteli myös suhdettaan Johaniiin. Pari on tavannut toisensa intiimeissä merkeissä jo ennen Big Brotheriin osallistumistaan, ja heidän välinsä ovat olleet lähes koko kilpailun ajan kireät. Tuulin mukaan Johan on piikitellyt häntä erityisesti tällä viikolla.

Tuulin kanssa illalla hyvin viihtynyt BB-Cheryll kertoi tuntevansa, että Anna välttelee nykyisin häntä ja että Anniinan kanssa hän ei vain ole samalla aaltopituudella. Tieto tuli Tuulille yllätyksenä, sillä hän oli olettanut naisten olevan hyviä ystäviä. Eilen häätöäänestykseen nimettiin myös Cheryll, joka on jo kuudetta kertaa äänestyksessä.