BB-talossa bileet jatkuivat, asukkaita hemmoteltiin!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa oli eilen ABBA-bileet, joissa asukkaat juhlivat railakkaasti aamuyöhön asti. Perjantai valkeni osalle asukkaista ankeana, sillä varsinkin BB-Jarmo ja BB-Tuuli kärsivät huonosta olosta.

Isoveli oli kuitenkin päättänyt parantaa asukkaiden oloa järjestämällä asukkaille päiväbileet. Varastohuoneesta löytyi asukkaille ruokaa ja iso korillinen alkoholijuomia. Lisäksi asukkaat saivat käyttöönsä lämpimän saunan sekä kylmä- ja kuumavesialtaat.

Talon naiset kiirehtivät pukemaan päälleen bikineitä, ja talon uusin asukas BB-Henna vilautti jälleen kerran rintavarustustaan asettelemalla bikinien yläosaa päälleen keskellä talon olohuonetta. Asukkaiden huono olo unohtui nopeasti ja pian koko talon väki istui saunassa olutta ja siideriä juoden.