Pink: Olen ylpeä lesbohuhuista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden albuminsa äskettäin julkaissut poptähti Pink on monien huhujen mukaan bi-seksuaali tai jopa täysin lesbo. Hetero supertähti ei itse ole moksiskaan tällaisista huhuista.

Pink totesi olevansa vain ylpeä siitä, että huhuissa hänet yhdistetään samalla myös homokultuuriin. Lyhyttukkaisena viihtyvä artisti oli lesbohuhujen kohteena erityisesti uransa alkuaikoina, kun hänen yksityiselämästään ei vielä tiedettin kovin paljoa.

– Olen ylpeä siitä, että ihmiset luulevat minun olevan lesbo. Monet ovat luulleet minua lesboksi tatuointieni, lyhyiden hiusteni ja asenteeni takia. En kuitenkaan välitä siitä, sillä nautin ihmisten ennakkoluulojen haastamisesta, Pink kertoi The Sun -lehden mukaan.

– Monet ystävistäni ovat lesboja ja minua häiritsee, että samaa sukupuolta olevat parit eivät voi virallistaa liittoaan suuressa osassa Yhdysvaltoja.

Taannoin Pink meni naimisiin Carey Hartin kanssa, mikä hillitsi huhuja hieman. Äskettäin kuitenkin jo eronnut Pink kertoo pitävänsä siitä, että hän haastaa oman julkisuuskuvansa.