Uusi Bond-kaunotar bikineissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään ensi-iltansa saavan uuden Quantum Of Solace -Bond-leffan naistähti Gemma Arterton viettää parhaillaan viimeisiä hetkiä ennen sitä, kun hänet tunnistetaan ympäri maailmaa. Gemma on nyt kuvattu nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä bikineissä.

Valkokankaalla vielä tuntematon kaunotar sai vielä lomailla rauhassa ilman nimikirjoitusten metsästäjiä. Toisin on jo ensi viikolla, kun hänen roolihahmonsa Strawberry Fields on tullut tutuksi miljoonille katsojille. Katso Gemma Artertonin bikinikuvat tästä!

22-vuotias Gemma Arterton seurustelee nykyisin 19-vuotiaan espanjalaisen stuntmies Eduardo Munozin kanssa. Pariskunta tapasi, kun Munoz toimi Artertonin ratsastuksenopettajana hänen seuraavan Prince Of Persia : The Sands Of Time -elokuvan kuvauksissa. Elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2010.