Angelina Jolien unelmavartalon salaisuus paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Angelina Jolien lähipiiri on paljastanut tähden uuden laihdutuskeinon. Viime kesänä kaksoset synnyttänyt näyttelijä on käyttänyt vauvakilojen karkotukseen Nintendon Wii -pelilaitetta, Femalefirst-julkaisu kertoi.

Jolie innostui Wii -tasapainolaudalla kuntoilemisesta lastensa kehotuksesta. Tasapainolaudalla voi suorittaa erilaisia liikunnallisia tehtäviä. Jolie on tähden lähipiirin mukaan innostunut erityisesti laitteen avulla tehtävistä Pilates-liikkeistä.

Pelkän tasapainolaudan varaan ei näyttelijä ole kuitenkaan vauvakilojen karistamistaan jättänyt, sillä Jolien on huhuttu käyneen poistattamassa raskauden aikaisia kilojaan kirurgin veitsen alla muutama kuukausi kaksosten syntymästä. Jolie itse on sanonut päässeensä suurimmasta osasta vauvakiloistaan imetyksen avulla, mutta tähden ystäväpiiri on kertonut naisen paljastaneen heille käyneensä kiinteyttämässä vatsaansa kirurgisesti.