BB-Anna selvitti välinsä – Henna koulukiusattu

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on ollut parin päivän ajan hieman kireä tunnelma erityisesti Annan ja viimeisimpänä mukaan tulleen Hennan välillä. BB-Anna on ihmetellyt uuden asukkaan asennetta myös ääneen.

Tänään Anna kyllästyi kyräilyyn ja otti asian puheeksi Hennan kanssa naisten makoillessa makuuhuoneessa. BB-Anna kysyi suoraan mikä uutta asukasta risoi. Henna esitti kuitenkin vastakysymyksen ja tiedusteli mikä hänessä ärsytti Annaa.

Anna totesi, että Hennan väkisin osallistuminen ärsyttää eniten, sillä hänen mukaansa Henna esittää kärkkäästi kommenttejaan juttuihin, joista hän ei kuitenkaan tiedä. Henna perusteli osallistumistaan sillä, että hänellä on mielipiteet kaikkeen.

Neitokaiset puivat suhdettaan pitkän tovin ja keskustelun tiimellyksessä BB-Henna paljasti olleensa lapsena kymmenen vuoden ajan koulukiusattu. Kiusaaminen oli neitokaisen mukaan muokannut hänen persoonaansa.