Paris Hilton pokasi varatun miehen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hilton on tunnustanut iskeneensä nykyisen poikaystävänsä, rokkari Benji Maddenin, kun mies oli vielä kihloissa edellisen tyttöystävänsä Sophie Monkin kanssa.

Hilton myönsi, että hän aiheutti australialaismalli Monkin ja Good Charlotte -yhtyeestä tutun Maddenin eron, sillä Paris ja Benji tapailivat ahkerasti jo ennen pariskunnan eroa. Tähän saakka Benji Madden on kuitenkin väittänyt, että hänen ja Sophien 13 kuukautta kestänyt suhde olisi ollut jo ohi ennen hänen ja Parisin suhteen alkamista.

Paris Hilton kuitenkin paljasti australialaisen Sydney Sunday Telegraph -lehdelle, ettei miehen sanoihin ole uskomista. Perijätär-poppari kertoi rakastuneensa Benjiin pian sen jälkeen, kun hänen paras ystävänsä Nicole Richie sai lapsen Benjin kaksoisveljen Joelin kanssa.