Toinenkin Bond-kaunotar seksikkäänä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen ensi-iltansa Suomessa saaneen Quantum Of Solace -elokuvan naistähti Olga Kurylenko poseeraa miestenlehti Maximin joulukuun numeron kannessa ja sisäsivuilla seksikkäissä kuvissa.

28-vuotias ukrainalaissyntyinen Olga Kurylenko poseeraa kuvissa vaatteet yllään, mutta siitä huolimatta – tai juuri siksi – kuvat ovat sensuellin näyttäviä. Katso kuvat tästä!

Kurylenkon rooli James Bond -elokuvassa nostaa hänet mahdollisesti näyttelijöiden A-sarjaan. Menestyneet Bond-leffat ovat tehneet monista Bond-tytöistä tähtiä, mutta vähintään yhtä moni on jäänyt unholaan pian elokuvan ensi-illan jälkeen.

Kurylenko on nähty aiemminkin muutamissa elokuvissa, mutta varsinainen läpimurto on vielä antanut odottaa. Viimeksi hän tähditti suomalaispeliin perustuvaa Max Payne -elokuvaa ja sitä ennen hän tähditti Hitman-elokuvaa.