Häädettu BB-Cheryll: Mä pelkään tosi paljon!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailussa oli taas tänään vuorossa häätöäänestyksen tulosten julkistaminen ja asukkaan häätäminen. Äänestyksessä olivat tällä viikolla BB-Anna, BB-Cheryll ja BB-Tuuli.

Heistä kotiin passitettiin lopulta BB-Cheryll. Tuloksen selvittyä asukkaat nostivat kädet päänsä päälle ja lauloivat ryhmässä ”Rokkikukkokingiä”.

– Mä pelkään, mä pelkään, mä pelkään ihan oikeesti. Mä pelkään tosi paljon. Mä rakastan teitä kaikkia. Ottakaa ilo irti, Cheryll hyvästeli asukkaat.

Yllättäen raskaimmin häädön otti uusi asukas BB-Henna, joka purskahti lohduttomaan itkuun Cheryllin lähdettyä ja vaikutti hetken jopa hyperventiloivan.

– Se oli mun paras kaveri täällä. Mä voin saman tien kävellä perässä oikeesti, Henna valitti.

Asukkailla oli takanaan vaiherikas viikko, kun talo sai viikon sisällä peräti kolme uutta asukasta. Ensin taloon muuttivat BB-Alex ja BB-Jarmo. Pari päivää myöhemmin talon ovi kuitenkin aukesi jälleen ja ovesta asteli taloon salarakkaaksi jo nimetty BB-Henna.

Henna onkin ollut talossa viikon puheenaihe monin tavoin. Vähiten asukkaita eivät ole kiinnostaneet neitokaiselle tehdyt kauneusleikkaukset. Anna ja Tuuli pääsivätkin kourimaan myös Hennan silikonirintoja. Erityisesti Anna oli kokemuksesta innoissaan.