Disney-tähden nakukuvat vuotivat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vielä hieman tuntemattomampi näyttelijätär Adrienne Bailon on uusin näyttelijätär, jonka alastonkuvia on päätynyt internetin syövereihin. Tällä kertaa kyse ei ole kuitenkaan teinitähdestä.

25-vuotias Bailon poseeraa kuvissa rintaliivejä lukuunottamatta alastomana ja esittelee kameralle muiden muassa paljasta takapuoltaan. Kuvat on ilmeisesti ottanut hänen poikaystävänsä Robert Kardashian. Katso kuvat tästä!

Aiemmin Disneyn High School Musical -elokuvien tähti Vanessa Hudgens joutui hieman vastaavanlaisen skandaalin kohteeksi, kun hänen yksityiskäyttöön tarkoitetut alastonkuvansa vuotivat verkkoon.

Adrienne Bailon on näytellyt esimerkiksi lapsille ja nuorille suunnatussa The Cheetah Girls -televisiomusikaalissa ja sen jatko-osissa. Samannimisiin nuortenkirjoihin perustuva musikaali kertoo kuvitteellisesta tyttöbändistä, joka yrittää saada levytyssopimuksen. Lisäksi Adrienne on näytellyt muutamassa muussakin elokuvassa. Näyttelemisen lisäksi Bailon oli mukana myös 3LW-nimisessä yhtyeessä.