Johanna Tukiainen teho-osastolle ja hengityskoneeseen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille tuttu höpöhöpö-julkkis Johanna Tukiainen on lehtitietojen mukaan vakavasti sairas. Asiasta kertoneen 7. päivää -lehden mukaan Tukiainen on tällä hetkellä hoidettavana teho-osastolla.

Taannoisella Gambian matkallaan malariaan sairastuneen Tukiaisen tila on heikentynyt nopeasti. Hänen Julia-siskonsa mukaan Johannan verisuonet ovat repeilleet ja hänet on jouduttu laittamaan hengityskoneeseen. Lisäksi Tukiainen on laitettu myös dialyysihoitoon munuaisten vajaatoiminnan takia, mutta hänen tilansa on vakaa.

Viime viikolla sairaalahoitoon hakeutuneen tekstarijulkkiksen tilasta ei vielä ole annettu tarkempia tietoja. Tuoreimmassa Seiska-lehdessä Tukiainen kuitenkin toteaa ettei pysty puhumaan, mutta hän antoi silti haastattelun lehdelle puhelimitse.