Pahamaineinen Idol-tuomari haluaa politiikkaan

Big Brother · Stara.fi

American Idol -ohjelman kovaotteisena tuomarina tunnetuksi tullut televisiotähti-tuottaja Simon Cowell innostui Yhdysvaltojen presidentinvaalien kampanjoinnista siinä määrin, että suunnittelee itsekin poliittista uraa Britanniassa. Tosin vain televisiotuottajan näkökulmasta.

Cowell haluaa uudistaa Britannian politiikan julkista kuvaa, sillä hänen mukaansa britit ovat kaukana jäljessä amerikkalaisten harjoittamasta glamour-politiikasta. Hän on kertonut voivansa tehdä aiheesta realitysarjan, jotta muutoksen myötä nuoretkin saataisiin viimein uurnille.

– Yhdysvaltojen vaalikampanjassa ei ollut sekuntiakaan, jolloin en olisi ollut täysin haltioissani. Siellä järjestettiin näyttäviä massakokouksia. Se ei ollut kuitenkaan pelkkää viihdettä, Simon Cowell kertoi The Sun -lehden mukaan.

– Haluaisin tehdä saman Britanniassa ja tehdä politiikasta mielenkiintoista. Kansa pitää saada mukaan, sillä politiikka on nykyisin showbisnestä.