Suomen suurin r&b-klubi Club Deluxe kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurimmaksi kuukausittaiseksi klubiksi noussut Club Deluxe lähtee syksyllä kiertämään ympäri Suomea. Vuodesta 2006 järjestetty r&b- ja hiphop-musiikkiin painottunut klubitapahtuma on järjestetty jo lähes sata kertaa.

Klubin vakituisena DJ:nä toimii DJ Mista S, joka on palkittu muiden muassa alan harrastajien Basso Gaalassa. Mista S perusti juuri myös uuden yhtyeen 69 Eyes rumpalin Jussi 69:n kanssa, kokoonpano on nimeltä Smash Hit Masters.

Klubin tiedotteen mukaan periaatteena on, että tapahtumassa kuulee aina uusimmat hitit ensimmäisenä suoraan Yhdysvalloista. Kuukauden kestävän kiertueen aikana vieraillaan kahdeksalla paikkakunnalla. Vakituisesti Club Deluxe toimii Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa.

Club Deluxe -kiertuepäivät:

21.11 Tampere, Tabu

22.11 Oulu, Radisson SAS Night

28.11 Turku, Åbo Diskotek

29.11 Joensuu, Bepop

5.12  Kuopio, Passion Nightclub

6.12 Lahti, Cumulus Nightlife

12.12 Jyväskylä, Kharma

13.12 Pori, Bar Kino

19.12 Tampere, Tabu