Teinitähti Miley Cyrusin piilottelu päättyi nolosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten tienaava teinitähti, poppari-näyttelijä Miley Cyrus, on nykyisin päivittäin paparazzien tiirailun kohteena ja viihdelehtien vakiomateriaalia. Välillä Miley haluaa liikkua myös tuntemattomana, mutta äskettäin suunnitelma meni mönkään.

Hannah Montana -roolistaan maailmanlaajuiseksi tähdeksi noussut pian 16 vuotta täyttävä neitokainen oli sonnustautunut peruukkiin tarkoituksenaan liikkua ihmisten parissa tuntemattomana. Tempaus päättyi kuitenkin jo ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan.

– Minulla oli ajatus olla valeasussa, joten laitoin peruukin päähäni. Se oli todella lyhyt, sellainen poikatukka, ja päätin hieman suoristaa sitä. Istuskelin siinä kun yhtäkkiä alkoi haista palaneelta, Miley Cyrus kertoi brittiläisen This Morning -keskusteluohjelman haastattelussa.

– Peruukki syttyi kirjaimellisesti tuleen, koska en tiennyt, että se oli halpa peruukki. Päättelin, ettei moinen enää sovi minulle.