Aviomies ei kertonut Winehouselle vapautumisestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin uutisoimme kuinka brittipoppari Amy Winehousen aviomies Blake Fielder-Civil pääsi vapaaksi vankilasta hieman ennen aikojaan. Tuolloin ihmeteltiin miksi Amy Winehouse ei ollut vastassa miestään.

Nyt on selvinnyt, että Winehouse ei ollut lainkaan tietoinen siitä että Fielder-Civil oli vapautumassa. Mies ei itse ollut nimittäin ilmoittanut vapauttamisestaan lainkaan vaimolleen.

– Millainen mies ei kerro vaimolleen, että vapautuu vankilasta? Se kertoo kaiken miehestä. En tiedä onko Blake pyytänyt Amylta rahaa, mutta se ei ihmetyttäisi lainkaan, Amyn Janis-äiti kertoi Closer-lehden haastattelussa.

Äidin mukaan Amy murtui kuultuaan aivan muualta miehensä vapautuneen noin vuoden vankeustuomion jälkeen. Äiti kertoi, että Amy harkitsee jopa avioeroa tapauksen vuoksi. Lisäksi Blake on vaatinut Amya maksamaan noin 40.000 euroa hänen vieroitushoidostaan, mutta itse vakavasta päihderiippuvuudesta kärsivä laulaja ei ole siihen suostunut.