Britney Spearsin poika kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears koki toissailtana kauhun hetkiä, kun hänen kaksivuotias poikansa Jayden James sai sairauskohtauksen ja jouduttiin kiidättämään sairaalaan. Lehtitietojen mukaan poika vietiin mississippiläisen sairaalan teho-osastolle.

Daily Mail -lehden mukaan poika meni yhtäkkiä tajuttomaksi. Koko perhe lähti lapsen mukaan sairaalaan. Jayden James jäi yön yli tarkkailtavaksi, koska lääkärit eivät osanneet vielä sanoa mistä kohtaus aiheutui. Myös Britney jäi pojan kanssa sairaalaan ja pyysi saada sängyn poikansa viereen. Jayden ja Britney pääsivät sairaalasta vasta eilen illalla Suomen aikaa.

Britney saapui perjantaina poikiensa kanssa Kentwoodiiin, Louisianaan, jossa heidän oli määrä lomailla muun perheen kanssa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun oikeus antoi Britneyn ottaa poikansa mukaan matkalle sen jälkeen, kun hän ja lasten isä Kevin Federline erosivat. Kevin suunnittelee nyt lentävänsä Mississippiin katsomaan poikaansa.