The Script keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilistan ykköseksi noussut irlantilaisbändi The Script saapuu esiintymään Helsinkiin helmikuussa. The Man Who Can’t Be Moved ja We Cry -hiteistään tuttu The Script esiintyy Nosturissa sunnuntaina 15. helmikuuta.

The Scriptin muodostavat dublinilaislähtöiset laulaja Danny O’Donoghue, kitaristi Mark Sheehan ja rumpali Glen Power. O’Donoghue ja Sheehan ovat kunnostautuneet myös tuottajina ja he työskentelivätkin The Scriptin perustamisvaiheessa Yhdysvalloissa muiden muassa Dallas Austinin ja The Neptunesin kanssa. He ovat myös kirjoittaneet Anna Abreun Are You Ready? -kappaleen.

The Script -nimisen debyyttilevynsä tänä syksynä julkaissut yhtye on esiintynyt Helsingissä kerran aikaisemminkin, kun bändi pyörähti promokeikalla Schönes Fräulein -ravintolassa syyskuussa. Keikalla kuultiin bändin omien hittikappaleiden lisäksi muiden muassa David Bowie -cover Heroes, joka on myös vuoden 2012 Lontoon olympialaisten tunnuskappale.