Adressi: Cheryll takaisin äänestysvirheen takia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta sunnuntaina häädetty BB-Cheryll selviytyi voittajana peräti viidestä häätöäänestyksestä, mutta kuudennen jälkeen hänet passitettiin kotiin. Nyt Cheryllin paluun puolesta kerätään netissä adressia, jonka mukaan äänestystulos oli vilpillinen.

Adressissa vaatimusta perustellaan sillä, että Cherylliä äänestäneiden viesteihin tuli vastausviestinä ilmoitus, jonka mukaan ”Palvelu on tilapäisesti poissa käytöstä”. Cheryllin fanien mukaan heidän ääniään ei ole otettu huomioon äänestystuloksissa, mikä on vaikuttanut lopputulokseen.

Adressin perusteluiden mukaan erityisen epäilyttävä seikka on Iltalehdessä jo kello 22.09 julkaistu uutinen Cheryllin häädöstä. Tuohon aikaan äänestys oli vielä käynnissä. Adressissa uudistetaan myös jo aikaisemmin ilmeneet epäilyt, joiden mukaan katsojaäänestys olisi vain silmänlumetta ja tuotantoyhtiö olisi jo etukäteen päättänyt häädettävät henkilöt.

Iltapäivällä allekirjoituksia Cheryllin palauttamiseksi oli kertynyt yli kolmesataa. Adressi löytyy tästä.