Apulannan Tonista tuli radiojuontaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin uuden studiolevynsä julkaisseen Apulanta-yhtyeen Toni on uuden Kuutio-levyn myötä esillä tavallista enemmän. Pian hänet nähdään Idols-kilpailun tuomaristossa ja sen lisäksi häntä kuullaan myös Radio NRJ:n iltapäiväohjelman juontajana.

Wirtanen juontaa yhdessä Mira Kurosen kanssa Radio NRJ:n lähetyksiä iltapäivisin 17. – 19. marraskuuta kello 14 – 18. Miran kanssa on Radio NRJ:n iltapäiväohjelma, jossa julkisuudenhenkilöt pääsevät Mira Kurosen parina tekemään suoraa nelituntista radiolähetystä.

Viikon aikana vieraat ovat intensiivisesti mukana ohjelman suunnittelussa ja osallistuvat aktiivisesti myös tuotantopalavereihin. Aiemmin tänä vuonna Miran kanssa ovat ohjelmaa tehneet muiden muassa Negativen Jonne Aaron, Cristal Snow ja Anna Abreu.