Henna heti ulos Big Brotherista?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon viime torstaina muuttanut BB-Henna on aiheuttanut jutuillaan monia otsikoita lehdissä ja monia ihmetyksen aiheita asukkaille. BB-kilpailijat eivät kuitenkaan ole olleet kovin mielissään neitokaisen menosta.

Henna nimettiin heti häätöäänestykseen, joten hänen BB-visiittinsä voi jäädä ennätysmäisen lyhyeksi, eli vain kymmenen päivän pituiseksi. Hennan kanssa häädettävänä on tällä viikolla BB-Tero.

Viime sunnuntain häätöäänestyksessä talosta poistettiin BB-Cheryll, jonka lähdön Henna otti yllättävän raskaasti. Hän purskahti lohduttomaan itkuun ja kertoi lohduttamaan tulleelle Johanille, että Cheryll oli hänen ainoa ystävänsä talossa ja ettei hän sopeudu enää joukkoon.

– Mä tiedän, että en mä pärjää täällä oikeesti ilman sitä. Mä voisin vaan luovuttaa ja lähteä. Ei täällä ole ketään muita kavereita. Mä oon vaan niin erilainen mitä muut. Te tuutte toimeen keskenänne mut mä en tule teidän kanssa toimeen, Henna valitteli itkunsa lomasta.