”Jone Nikula on nelikymppinen epäkypsä kakara!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Artistiveteraani Tapani Kansa ruotii keskiviikon Iltalehdessä omia näkemyksiään Idols-kilpailun tuomari Jone Nikulasta. Suosikkilaulaja ei säästele sanojaan.

– Kun Jone Nikulan kaltaista, nelikymppistä epäkypsää kakaraa pidetään tuomaristossa laukomassa typeryyksiään, nuoret herkässä iässä olevat voivat saada ikuisen vamman sieluunsa, Kansa lataa Iltalehdessä.

Osansa saa myös Idols-ohjelmaa esittävä MTV3-kanava, sillä Tapani Kansa tyrmää Suomen Idolsin ”juosten kustuna” ja kehottaa katsojia vertaamaan ohjelman laatua Ruotsin Idolsiin, jossa ollaan laulajan mukaan ainakin kymmenen vuotta edellä Suomea.

– Suomessa hosutaan kaikki. MTV3:n tapa tehdä Idolsia on juosten kustua, ja siitä syntyy vain sekopäisiä lapsia, Kansa jatkoi.