Nightwish-laulaja paljasti romahtamisensa syyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nightwish-yhtyeen konsertti Belo Horizontessa Brasiliassa päättyi maanantaina Anette Olzonin osalta ennen aikojaan, kun laulaja murtui itkuun kesken The Poet And The Pendulum -kappaleen ja poistui lavalta. Nyt tähti on kertonut syyn tapahtuneelle.

Anette on julkaissut asiasta tiedotteen, jossa hän kertoo keikan keskeyttämisen syyksi äänen katoamisen keikalla käytetyn savun takia. Äänen yllättävä katoaminen yhdistettynä laulajan paineisiin oli Olzonille liikaa ja hän poistui itkien lavalta.

Laulaja ei viitannut kirjoituksessaan lainkaan henkilökohtaisiin ongelmiin, joiden yhtyeen muut jäsenet kertoivat olleen itkukohtauksen syynä. basisti Marco Hietala kertoi yleisölle, että Anettella on tällä hetkellä vakavia ongelmia.

Eilen illalla yhtyeen oli määrä nousta lavalle Brasilian kaupungissa sijaitsevassa Club AABB:ssä. Tänään yhtyeellä on vuorossa siirtyminen seuraavaan kaupunkiin. Huomenna Nighwish nousee lavalle Manauksessa ja lauantaina monille suomalaisillekin tutussa Fortalezassa.