Nightwish-laulaja romahti esiintymislavalla, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Nightwish-yhtye on parhaillaan kiertueella Etelä-Amerikassa. Maanantaina yhtye esiintyi Belo Horizontessa Brasiliassa, mutta keikka päätyi laulajan murtumiseen kesken esiintymisen.

Yhtyeen vokalisti Anette Olzon oli laulamassa sanoitukseltaan varsin synkkää kappaletta The Poet And The Pendulum, mutta hän murtui itkuun kesken kappaleen. Lavan reunalla istunut tähti lopetti laulamisen, pudisteli päätään, nousi ylös ja poistui lavan taakse.

Katso video artikkelin alta tai tästä!

Syy Anetten murtumiseen ei ole vielä tiedossa, mutta kappaleen loppuun laulanut basisti Marco Hietala kertoi yleisölle, että Anettella on tällä hetkellä vakavia ongelmia. Anette Olzon erosi Fredrik-miehestään viime keväänä.

Eilen illalla yhtyeen oli määrä nousta lavalle Brasilian kaupungissa sijaitsevassa Club AABB:ssä. Tänään yhtyeellä on vuorossa siirtyminen seuraavaan kaupunkiin. Huomenna Nighwish nousee lavalle Manauksessa ja lauantaina monille suomalaisillekin tutussa Fortalezassa.