Toni Wirtanen lyttäsi Hevi-Arin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen rocktaivaan kiintotähdeksi jäänyt Apulanta viettää parhaillaan eräänlaista juhlavuotta täytettyään 18 vuotta ja julkaisemalla juhlan kunniaksi uuden albumin.

Tiistaina yhtyeen keulahahmo Toni Wirtanen käsi tervehtimässä Idols-finalisteja ja antamassa heille tärkeitä neuvoja urallaan. Samalla Toni lyttäsi kommenteillaan edellisen Idols-voittajan Ari Koivusen, joka ei juurikaan pidä Idols-Ari -nimityksestään.

– Ari Koivunen disauttaa omaa historiaansa. Miksi sitten lähtee mukaan, jos ei pysty elämään sen asian kanssa, Wirtanen latasi ohjelman verkkosivuston mukaan.

Kilpailun tuomaristossa sunnuntaina nähtävä Wirtanen kertoi pitävänsä ohjelmaa lähinnä Speden Spelit -tyylisenä viihteenä.

– Se on viihdyttävää, kun ihmiset turoilevat oikein kunnolla. Hauskuus häviää sitten, kun kilpailu alkaa mennä liian vakavaksi. Hulluus on mielenkiintoisempaa kuin se, miten ihmiset oppivat ja kehittyvät.

Wirtanen myönsi, ettei ole kovinkaan innostunut tämän vuoden kilpailijoiden tasosta. Toni nimesi kuitenkin Peten voittajasuosikikseen, koska Pete on hänen mielestään erityisesti nuorten tyttöjen suosikki.

Eilen Apulanta edusti jääkiekko-ottelussa isännöimällä Pelicans – Blues -ottelua Lahden Isku-areenalla. Bändi heitti myös keikan ottelun erätauolla.