Kimi sai jälleen kiitoksia supertähdeltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen F1-tähti Kimi Räikkönen sai pari viikkoa sitten kiitokset Guns’n’Roses-yhtyeen uuden Chinese Democracy -albumin kansissa bändin keulahahmolta Axl Roselta. Axl ja Kimi ovat tavanneet useaan kertaan ja jopa juhlineet yhdessä.

Nyt Kimiä muistaa myös toinen supertähti. Italialainen poptähti Laura Pausini julkaisee 19. marraskuuta uuden italiankielisen albuminsa nimeltä Primavera In Anticipo. Tuttuun tapaan albumin kansilehdissä on mukana myös pitkä lista kiitettävien henkilöiden nimiä. Joukossa on Gunnareiden levyn tapaan myös Kimi Räikkönen.

Pausinilla on kiitoksia niin paljon, että ne on jaettu kolmelle sivulla ja jaoteltu eri kategorioihin, kuten henkilökunta, ystävät ja yhteistyökumppanit, tekniikka, perhe ja elämä. Kimi on mukana ystävät ja yhteistyökumppanit -osiossa, jossa Laura kiittää molempia Ferrari-kuljettajia ja koko Ferrari-tallin tiimiä.

Laura Pausini on esiintymässä nähty Suomessa lukuisia kertoja.