Lukijat: Hiljentäkää ravintoloita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Kuuloliitto nosti uudelleen esiin vuosituhannen vaihteessa tehdyn tutkimuksen, jonka mukaan ravintolaillat ovat ihmisten kuulon kannalta vaarallisimpia yleisiä tilanteita. Jälkeen jäivät esimerkiksi festarit.

Samaan aiheeseen liittyvään Staran lukijakyselyyn vastasi lähes 3.000 eri lukijaa, joten kyselyn tulos on varsin kattava. Vastaajista enemmistö, 52 prosenttia, oli sitä mieltä, että klubeilla ja ravintoloissa soitetaan musiikkia aivan liian kovalla äänenvoimakkuudella.

Tyytyväisiä ravintoloiden nykyisiin äänenvoimakkuuksiin oli 29 prosenttia vastanneista, joten ero edellisiin on merkittävä. Vastaajista kuusi prosenttia oli sitä mieltä, että ravintoloissa soitetaan musiikkia yhä liian hiljaa.

Lue lisää kampanjan sivuilta osoitteesta www.ohimeni.fi!