Amy Winehouse näyttää elävältä kuolleelta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elämässään viime aikoina pelkkää alamäkeä matkannut brittilaulaja Amy Winehouse näyttää tuoreimpien kuvien mukaan voivan yhä huonommin. Torstaiyönä Winehouse kuvattiin harhailemassa Lontoossa kotinsa ympärillä varsin sekavan oloisessa mielentilassa.

Winehouse oli pukeutunut vuodenaikaan nähden varsin vähäisesti. Naisella oli päällään lyhyet farkkushortsit, reikäinen toppi ja musta t-paita. Erittäin kalpea ja laiha laulaja kompuroi pitkin katuja ja eksyi jopa kadulla olleeseen roskakasaan.

Hiuksensa lyhyeksi leikkauttanut Winehouse etsi ilmeisesti ystäväänsä Blake Woodia. Sekavan harhailun jälkeen kiiluvasilmäinen Winehouse palasi kotiinsa täyden vodka-pullon kanssa ja tarjosi samalla juomaa myös paparazzeille, Daily Mail -julkaisu kertoo. Naisen pitkään jatkuneet päihdeongelmat eivät siis vieläkään ole ohi.

Kuvia homsuisesta Winehousesta voi käydä katsomassa täältä!